HR Tech

Persberichten

NIEUWS DOOR BEDRIJFNIEUWS DOOR BEDRIJF


Persberichten

H.Essers: recruitmentproces op rolletjes

21.02.2017 -

Het Vlaamse familiebedrijf H.Essers is één van de meest toonaangevende logistieke dienstverleners in Europa. De onderneming groeit hard en heeft inmiddels 65 vestigingen verspreid over 15 landen.

Om deze expansie te kunnen vormgeven, heeft deze grote logistieke speler een toenemende behoefte aan geschikt personeel. Om de stroom aan kandidaten goed te kunnen verwerken ging men op zoek naar een toekomstbestendig recruitmentsysteem. Hierbij zochten ze naar een optimale koppeling tussen HR, mobiliteit en recruitment.

Er werd gekozen voor de modules recruitment, campus recruitment en mobiliteit van de Resource Manager van Connexys. Daarnaast werd een koppeling gerealiseerd met de HR-module van epowerhr. Erwin Daniëls, HR manager van H.Essers en Michaela Marti, recruitmentmanager van H.Essers geven een kijkje in de keuken en vertellen hoe zij het klaarspeelden het wervings- en beoordelingsproces op rolletjes te laten verlopen. U kunt de volledige casestudy hier lezen: https://connexys.com/case/h-essers-recruitmentproces-op-rolletjes/

Premium partners