HR Tech

Persberichten

NIEUWS DOOR BEDRIJFNIEUWS DOOR BEDRIJF


Persberichten

Talentsoft bewijst digital learning vermogen met kwalificatie in drie Fosway 9-Grids™

10.02.2017 -

Brussel, 9 februari 2017 – Talentsoft, de Europese leider op het gebied van cloudbased talentmanagement, is door HR-analist Fosway Group gekwalificeerd in de jaarlijkse onafhankelijke analyse van Digital Learning, Authoring Systems en Learning Systems Markets. Deze nieuwe erkenning bevestigt Talentsofts ontwikkelingsstrategie en innovatievermogen.

Met de nieuwe kwalificaties van ‘Strategic Challenger’ op het gebied van Digital Learning en ‘Core Challenger’ in Learning Systems versterkt Talentsoft ook zijn positie in de 2017 Fosway 9-Grids™ voor Authoring Systems (dankzij e-doceo, verworven in juni 2016 en tegenwoordig Talentsoft Learning).

‘Talentsoft heeft zijn positie als ‘Strategic Challenger’ op het gebied van Digital Learning versterkt, wat nog eens extra benadrukt wordt door de sterke manifestatie in zowel Learning systems als Authoring systems,’ zegt David Wilson, CEO van Fosway Group. ‘Talentsoft heeft na de acquisitie van e-doceo capaciteit op het gebied van LMS en LCMS en heeft duidelijk een sterke amTINYINT(1)ie in zowel digital learning als het bredere talentmanagement.’

‘We zijn trots dat we genoemd worden in de Fosway 9-Grids™ Learning analyse. Het is het onbetwistbare bewijs van onze overtuiging dat een digitale en trainings-gerichte cultuur het vermogen om talent te ontwikkelen, te behouden en te sturen vergroot,’ zegt Bart van Keer, International Partner Relations Director. ‘Een van de grootste uitdagingen voor Nederlandse bedrijven is hun werknemers op het juiste moment van de beste middellen te voorzien, zodat ze op de lange termijn betrokken en gemotiveerd blijven. Om dat doel te bereiken moeten organisaties alle trainingsmethodes (MOOC, micro-learning, social learning, etc.) inzetten en hun werknemers een unieke, empowering ontwikkeling in hun loopbaan bieden.’

Het Fosway 9-Grids™ model is voor de vijfde keer samengesteld en gebaseerd op onderzoek door Fosway’s analisten, marktonderzoek, interviews met leveranciers en feedback van klanten.

In 2016 kreeg Talentsoft een ‘Core Challenger’ positie in de integrale Talentmanagement 9-Grids™ analyse. Alle Fosway 9-Grids™ modellen zijn te vinden op: www.fosway.com/9-grid/" target="_blank">www.fosway.com/9-grid/

Over Talentsoft

Talentsoft werd in 2007 opgericht door drie Franse ondernemers en is de Europese leider op het gebied van cloudbased talentmanagement en digital learning software, met meer dan 1500 klanten en 8 miljoen gebruikers in 130 landen en 25 talen. Met een talentmanagmentoplossing waarin competentiemanagement, loopbaanbegeleiding en trainingsprogramma’s samenkomen, legt Talentsoft de basis voor de toekomst van HR. Het platform zorgt voor een efficiënt beheer van recruitment, training, evaluatie, competenties, loopbanen en beloning van werknemers. Www.talentsoft.nl

Over Fosway

Bij Fosway Group begrijpen we dat complexe internationale organisaties hun prestaties en succes danken aan de mate waarin ze mensen betrekken en ontwikkelen. De HR-strategie van elke organisatie is net zo uniek als de talentontwikkeling van elke medewerker.

De analyses en adviezen van Fosway Group geven inzichten die uw organisatie nodig heeft om resultaat te behalen en risico’s uit te sluiten. Wij weten dat de aspecten van Next Generation HR en talent meer met elkaar verbonden zijn dan ooit. Wie met ons werkt, tilt zijn inzichten naar een hoger niveau en neemt betere beslissingen.

We zijn de nummer 1 onafhankelijke HR-analist van Europa en we zijn, net als de Romeinse weg waar we onze naam aan danken, ongebruikelijk direct. We hebben geen belangen in de technieken of adviezen die u kiest. U kunt erop vertrouwen dat we u alle informatie geven die u nodig heeft om te slagen.

www.fosway.com

Premium partners