HR Tech

Persberichten

NIEUWS DOOR BEDRIJFNIEUWS DOOR BEDRIJF


Persberichten

selection-as-a-service™ onder Textkernel partnership

07.03.2014 -

Vandaag deelde Jan De Sutter, stichter & CEO van ciobootstrap.com mee dat hij een partnership heeft afgesloten met Textkernel voor selection-as-a-service™, de recent gelanceerde online wervings- en selectie software (applicant tracking system - ATS) voor KMO’s. Textkernel is een innoverend, snelgroeiend softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in informatie extractie, document analyse, web mining en semantisch zoeken en matchen. De naadloze integratie met Extract!, de geautomatiseerde CV parsing technologie van Textkernel, helpt rekruteerders verhoogde conversieratio’s te behalen en een belangrijke tijdswinst te realiseren.

Het CV parsing vermogen dat elk CV of social media profiel simultaan en automatisch omzet naar een volledig kandidatenprofiel in het selection-as-a-service™ systeem zorgt voor een tijdswinst tot 90% in de administratieve afhandeling van sollicitaties. Binnen enkele seconden worden gegevens geëxtraheerd en ingevoerd in de gepaste velden in het ATS. Rekruteerders kunnen ook automatisch zoekcriteria toekennen. selection-as-a-service™ maakt daarmee een handmatige invoer van gegevens overbodig.

“Ik ben enthousiast over deze samenwerking met Textkernel, de wereldwijde toonaangevende HR-technologie leverancier. De semantische rekruteringstechnologie levert een zeer accurate en echt meertalige CV parsing en semantische zoek- en match software. Door de integratie met Extract! wordt selection-as-a-service™ een one-stop-shop voor rekruteerders van KMO’s.” zegt Jan De Sutter. Hij benadrukt verder dat selection-as-a-service™ als complete rekruteringsoplossing wervingsprofessionals de mogelijkheid biedt om een consistente employer branding te behouden. Voor kandidaten biedt het een soepele gebruikerservaring door middel van een intuïtieve gebruikersinterface en gemakkelijk toegankelijke functionaliteiten.

“Voor de nabije toekomst onderzoeken we momenteel ook een samenwerking met leveranciers van integratieprogramma’s voor de belangrijkste wereldwijde job portaalsites. Voor bedrijven met een commerciële overeenkomst met dergelijke portaalsites ziet de toekomst er rooskleurig uit wat betreft de naadloze en rendabele technische integratie”, voegt Jan De Sutter toe.

Over selection-as-a-service™ - selection-as-a-service™ wordt geleverd als Software-as-a-Service (SaaS): de klant koopt geen software, maar betaalt voor de dienst op basis van gebruik. Aangezien het systeem werkt in de Cloud, kunnen de diensten gebruikt worden van eender waar ter wereld, met een desktop, een laptop of een mobiel toestel.

www.selection-as-a-service.com

Over Textkernel - Textkernel specialiseert zich in semantische recruitment-technologie en levert recruiting-tools om het matchen van vraag en aanbod in de arbeidsmarkt te versnellen: meertalige cv parsing (in 15 talen), vacatureparsing en semantische searching-, sourcing- en matching-software. Met duizenden klanten wereldwijd opereert Textkernel als één van de marktleiders in haar segment.

www.textkernel.nl

Premium partners