HR Tech

Persberichten

NIEUWS DOOR BEDRIJFNIEUWS DOOR BEDRIJF


Persberichten

Stephane Vermeiren gaat Vacature/Références leiden.

31.01.2014 -

Vanaf 1 maart wordt Stephane Vermeiren CEO van Vacature/Références, een joint venture van De Persgroep en Rossel. Vacature/Références is sinds bijna 20 jaar een toonaangevende onderneming in de markt van personeelsadvertenties en aanverwante diensten.

Met Stephane Vermeiren (47) tot nu General Manager van Rabobank.be, haalt Vacature/Références een ervaren manager binnen die indrukwekkende professionele successen behaalde.

Eind 2013 won hij de award voor Marketeer van het Jaar. Stephane is Master in TEW (UG) en vervolledigde zijn opleiding met een MBA (Vlerick). Hij startte zijn carrière bij marktonderzoeker AC Nielsen, evolueerde daarna in diverse sales & marketingfuncties bij verschillende bedrijven om in 2003 aan de slag te gaan bij Rabobank België, waar hij doorgroeide tot Algemeen Directeur. Onder zijn leiderschap werd Rabobank.be de grootste internetbank in België.

Dirk Velghe, voorzitter Vacature, ziet de komst van Stephane als een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van het bedrijf:

`Als oprichter hield ik steeds een bijzondere band met Vacature. Daarom ben ik ook blij met de komst van Stephane: een sterke persoonlijkheid, een juiste attitude en opmerkelijke professionele verwezenlijkingen. Bovendien heeft Stephane bij Rabobank bewezen een leiderspositie te kunnen uitbouwen in een omgeving die door een technologische transformatie gaat. Zijn aanstelling bij Vacature/Références is tegelijk een goede zaak voor de bedrijfswereld en de rekruterings-specialisten. Met Stephane aan het hoofd van Vacature/Références zullen we onze samenwerking met al wie op zoek is naar talent, intensifiëren en verrijken met nieuwe mogelijkheden voor kandidaten en bedrijven`.

Stephane Vermeiren ziet een belangrijk potentieel in het merk Vacature/Références om een verdere groeistrategie te ontplooien:

`Vacature/Références heeft altijd een aparte positie ingenomen bij kandidaten en bedrijven door een sterk merk te verbinden met voortdurende vernieuwing. Ik wil daar op verder bouwen niet alleen door in te spelen op de nieuwe kanalen die mensen gebruiken om hun carrière uit te bouwen, maar ook door er nieuwe producten en diensten voor te ontwikkelen. Onderscheidend zijn, zie ik daarin als de belangrijkste troef. De ondersteuning van twee krachtige aandeelhouders zoals De Persgroep en Rossel beschouw ik als een belangrijke extra troef.`

Stephane Vermeiren kan van bij de start eveneens rekenen op de expertise van Business Managers Nadia Leroy (Références) en Fabrice Dekerf (Vacature) en op de drive van het gehele Vacature/Références-team.

Voor zijn nationale propositie werkt Vacature nauw samen met Références. Maar bedrijven kunnen eveneens via de combinatie Vacature - VNU Vacature Media (Nederland), al het Nederlandstalig talent in de EU aanspreken.

De komende maanden staan bij Vacature/Références nieuwe, gerichte initiatieven op stapel. De aftrap wordt gegeven met de lancering van een nieuwe website begin februari. Meer dan 65.000 unieke bezoekers per dag raadplegen de sites voor het vinden van een nieuwe baan en meer dan 280.000 Belgen houden een actief profiel aan bij Vacature/Références voor het ontvangen van gerichte aanbiedingen.

Premium partners