HR Tech

Persberichten

NIEUWS DOOR BEDRIJFNIEUWS DOOR BEDRIJF


Persberichten

Liesbet Coninx wordt Managing Director KMO, Ondernemingen & Corporate bij Acerta

17.12.2013 -

Liesbet Coninx treedt als Managing Director KMO, Ondernemingen & Corporate toe tot het directiecomité van Acerta. Zij volgt Chris Swolfs op en zal rechtstreeks rapporteren aan CEO Karel Plasman. Met de toetreding van Liesbet Coninx wordt het directiecomité verstrekt met een Managing Director die kan bogen op een rijke ervaring uit zowel operationele als leidinggevende rollen binnen de HR-dienstengroep.

Liesbet Coninx startte 15 jaar geleden als Payroll beheerder haar carrière bij Acerta. Na enkele jaren verantwoordelijk geweest te zijn voor de ondersteuning aan de klanten omtrent hun payrollproces heeft ze binnen Acerta verschillende rollen vervuld, waaronder de dagelijkse verantwoordelijkheid voor het corporate kantoor en als Directeur Social Profit voor het uitbouwen van het Social Profit segment in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Ook aan back-office zijde verdiende Liesbet haar strepen; o.a. in haar rol als Senior Director Backoffice stuurde ze de processen en aangiftestromen aan van de groep. In deze nieuwe functie krijgt ze de dagdagelijkse verantwoordelijkheid voor het aansturen en het op de kaart zetten van de Payroll diensten binnen en buiten Acerta.

Chris Swolfs geeft de fakkel in volle vertrouwen door aan Liesbet; “Ik ken Liesbet al vele jaren en ze is de ideale kandidaat om verder vorm te geven aan het beleid binnen onze payroll diensten.” Liesbet zelf onderlijnt bijzonder blij te zijn met deze nieuwe uitdaging. “Ik zie het als een mooie volgende stap in een natuurlijk evolutie vanuit het traject dat ik gelopen heb binnen Acerta. Naar de toekomst toe wil ik in het kader van de economische context vooral de nadruk leggen op kwaliteit en de klantenrelaties binnen onze dienstverlening.”

[b]Over Acerta[/b]

Acerta is als HR-dienstengroep in België gespecialiseerd in het advies, de informatisering en de verwerking van administratieve processen rond loonverwerking, sociale zekerheid, kinderbijslag, vestigingsformaliteiten en de professionalisering van het HR-beleid. De groep ondersteunt ondernemers in elke groeifase en bij elk HR-proces.

De kracht van mensen, daar draait het om bij Acerta. Acerta wil zijn mensen optimaal inzetten om zo het menselijk kapitaal van ondernemingen te optimaliseren. Daarbij is Acerta een partner voor starters, zelfstandigen en vrije beroepen, KMO’s en HR-professionals in privé-ondernemingen en overheidsinstellingen.

Premium partners