HR Tech

Persberichten

NIEUWS DOOR BEDRIJFNIEUWS DOOR BEDRIJF


Persberichten

Sociaal Plan akkoord bij Randstad groep

06.12.2013 -

De vakbonden en de 3 Belgische entiteiten van de Randstad groep hebben gisteren avond een CAO getekend omtrent het sociaal plan, in uitvoering van de in juni aangekondigde reorganisatie.

Uiteindelijk zullen maximaal 114 medewerkers de groep moeten verlaten in het kader van het collectief ontslag. De getroffen medewerkers zullen nog dit jaar de groep verlaten en kunnen rekenen op omvangrijke ondersteuning in de zoektocht naar nieuw werk.

De doelstelling van de herstructurering was te komen tot een lichtere managementstructuur en een geïntegreerd en slanker service center. Deze doelstelling is met dit akkoord bereikt.

Over Randstad

Randstad is in België een van de belangrijkste HR-dienstenverleners (uitzendarbeid, rekrutering en selectie, outplacement, opleidingen, inhouse-vestigingen, hr-projecten en projectsourcing) en eveneens de grootste werkgever in België. Elke week zet het bedrijf 31 000 personen aan het werk. Randstad, dat marktleider is in België voor uitzendarbeid, outplacement en dienstencheques, telt 1 426 medewerkers en bezit een kantorennetwerk van 200 vestigingen verdeeld over heel het land. In 2012 behaalde Randstad een omzet van meer dan 946 miljoen euro.

Premium partners