HR Tech

Persberichten

NIEUWS DOOR BEDRIJFNIEUWS DOOR BEDRIJF


Persberichten

Lancering van een Nieuw Sollicitanten Opvolgingssysteem voor Kleine en Middelgrote Bedrijven

13.12.2013 -

(Ben je klaar om die stapel cv’s van je bureau te halen en het aanwervingsproces te automatiseren?)

Vandaag kondigde Jan De Sutter, stichter & CEO van ciobootstrap.com de lancering aan van selection-as-a-service™, een nieuw online sollicitanten opvolgingssysteem (Applicant Tracking System - ATS) voor kleine en middelgrote bedrijven. De nieuwe selection-as-a-service™ oplossing helpt rekrutering professionals bij het bereiken van een verhoogde efficiëntie en een aanzienlijke tijdswinst terwijl ze tegelijkertijd toegang hebben tot geavanceerde evaluatiefunctionaliteit.

Het proces van het evalueren van cv’s, het interviewen van kandidaten en het aanwerven en onboarding is tijdrovend en gevoelig voor fouten. Bij het zoeken naar de geschikte kandidaat om een open positie in te vullen, is het organiseren en bijhouden van informatie cruciaal. Een ATS helpt bij het verzamelen van informatie die betrekking heeft op een aanwerving vanuit diverse bronnen en deze te beheren vanuit een enkele instantie. Bovendien laat het nieuwe selection-as-a-service™ systeem rekruteerders zelfs toe om op een eenvoudige manier alle beoordelingen en communicatie rond een sollicitant te consolideren en te delen, waardoor ze minder tijd moeten besteden aan het beheren van het proces en meer aan het effectief aanwerven.

selection-as-a-service™ automatiseert het wervingsproces van begin tot einde, van hoe kandidaten vacatures zien en online solliciteren, tot het plannen van interviews en het beveiligd opslaan van cv’s en andere relevante informatie. selection-as-a-service™ is uniek doordat het ook online, gedragsgerichte vragenlijsten aanbiedt die helpen bij het identificeren van competenties, sterktes en zwaktes van kandidaten vooraleer ze uitgenodigd worden voor een gesprek of naar het Assessment Center. De Talent Screener (enkel in de expert versie) biedt de klant een online preselectie-instrument dat zoekt naar opleiding, werkervaring en kwalificaties. “Boven op deze functionaliteit hebben rekruteerders toegang tot een batterij van interview vragen die ze ter beschikking kunnen stellen van de verschillende interviewers die bij het wervingsproces betrokken zijn,” zegt Jan De Sutter. “Dit maakt van selection-as-a-service™ een allesomvattende ATS voor werving professionals van kleine en middelgrote bedrijven.”

Het prijsmodel biedt de keuze uit verschillende opties, gaande van een gratis proefabonnement tot een uitvoerigere versie voor individuele gebruikers; en een professionele en expert versie voor meerdere gebruikers en voor een uitgebreidere functionaliteit.

selection-as-a-service™ wordt geleverd als Software-as-a-Service (SaaS): de klant koopt niet de software, maar betaalt voor de diensten op basis van het gebruik. Omdat het systeem in de Cloud werkt, kunnen de diensten van overal ter wereld gebruikt worden, met een desktop, een laptop of een mobiel toestel. Dit opent mogelijkheden tot aanzienlijke kosten- en tijdsbesparing zowel voor de kandidaat als voor het bedrijf dat aanwerft.

Voor meer informatie ga naar www.selection-as-a-service.com of contacteer Jan De Sutter via mail: info@selection-as-a-service.com.

Premium partners