HR Tech

Persberichten

NIEUWS DOOR BEDRIJFNIEUWS DOOR BEDRIJF


Persberichten

Vacature en Références lanceren nationaal aanbod met een maximale ROI

04.10.2013 -

Vacature en Références stellen vanaf oktober 2013 een nieuw nationaal printaanbod voor. Sterker en eenvoudiger dan voorheen.

Een doeltreffende en exclusieve campagnemogelijkheid binnen onze print en digitale media, met nog meer segmentatiemogelijkheden.

En dit alles aan extra voordelige tarieven.

Het ideale moment voor lancering, enkele dagen voor de nationale rekruteringsbeurs Vacature | Références Talentum en enkele dagen na de succesvolle eerste editie van de regionale Talentumbeurs in Luik.

[b]Nieuwe partnerships[/b]

Vacature en Références bieden adverteerders vanaf oktober een nog hogere en meer doelgerichte visibiliteit bij verschillende profielen, met speciale aandacht aan knelpuntsectoren.

Vacature en Références gaan in zee met ictjob.be voor alle ICT-functies. Bedrijven krijgen de kans om zich voor te stellen in onze print media (Vacature Krant bij De Morgen en De Tijd en Références bij Le Soir), online (Vacature.com en References.be, gedurende 4 weken), op Belgium Iphone (eerste Franstalige IT-blog) en op ictjob.be.

“Omdat Vacature.com en References.be deel uitmaken van 2 belangrijke mediagroepen in België, de Persgroep en Groupe Rossel, was dit voor ictjob.be de geknipte gelegenheid om zijn communicatiekanalen te verruimen. We zijn van mening dat het gecombineerde gebruik van Vacature.com, References.be, en ictjob.be daarom een uitstekende visibiliteit kan opleveren (online, print en mobiel) voor bedrijven die op zoek zijn naar ICT-talenten in België.” Pierre Sury en Frédéric Vital – Bestuurders ictjob.be

Voor hr-functies slaat Références voortaan de handen in elkaar met Peoplesphere.

“De uitwerking van een gezamenlijk aanbod van Références en Peoplesphere voor vacatures in de HR-sector biedt ontegensprekelijk de best mogelijke garantie dat het rekruteringproces vlot en efficiënt verloopt. En dit zowel wat de visibiliteit naar talent als de kwaliteit van de profielen die informatie zoeken over de mogelijkheden op de markt.” Jean-Paul Erhard –Peoplesphere

Voor de ingenieursfuncties blijft Vacature verder werken met VIK/KVIV en Références met ingenieursbelges.be.

Voor de financiële functies behouden Vacature en Références hun sterk band met De Tijd/L’Echo.

Over Vacature:

Voor haar lezers en surfers is Vacature een permanente bron van kwalitatieve carrière-informatie en dito vacatures. Vacature zoekt constant naar de beste weg om kandidaten en bedrijven met elkaar in contact te brengen met het oog op rekrutering en persoonlijke ontwikkeling.

Via haar vier pijlers (Magazine, Online, Events en Databanken) speelt Vacature steeds opnieuw in op de behoeften van de nieuwe m/v met talent. En biedt Vacature een multimediaal platform aan dat past bij haar succesvol leadership.

www.vacature.com

Au sujet de Références

Pour ses lecteurs et surfeurs, Références est une source permanente d’informations qualitatives sur la carrière et le monde du travail en général, mais aussi une source quotidienne d’annonces d’emploi. Références recherche constamment le meilleur moyen pour jouer l’intermédiaire entre les entreprises désireuses de recruter et les candidats à la recherche de nouvelles opportunités. Via ses quatre piliers (papier, internet, événements et base de données), Références se positionne pour le recrutement de nouveaux Talents dans des domaines de compétences variés et offre, par son approche multimédia, une plateforme adéquate à son leadership.

www.references.be

Premium partners