HR Tech

Persberichten

NIEUWS DOOR BEDRIJFNIEUWS DOOR BEDRIJF


Persberichten

Belgische HR-sector verkiest Partena tot ‘Beste Sociaal Secretariaat’

15.11.2013 -

Partena wint de HR Excellence Award in de categorie ‘Best Social Secretariat’

Op 14 november werden in Genval voor de vierde keer de HR Excellence Awards uitgereikt. Dit jaar was het centrale thema ‘Building an agile workforce in the current economic landscape’. De award ‘Best Social Secretariat’ is een bekroning voor de flexibiliteit en de efficiëntie waarmee Partena HR-processen in bedrijven optimaliseert.

De HR Excellence Awards brengen elk jaar de Belgische HR-gemeenschap samen om uitmuntende en innovatieve leveranciers en dienstverleners uit te kiezen. De jury, bestaande uit 9 vooraanstaande HR directors, en de online stemming van HR-wereld belonen concrete cases die opvallen door hun dienstverlening en de toegevoegde waarde. De centrale vraag voor 2013 was: slagen HR aanbieders erin om bedrijven te helpen bij het inzetten en ontwikkelen van een flexibele workforce? Dit vormt een duidelijk troef voor het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen op het vlak van groei, productiviteit en rentabiliteit. Zeker in de Belgische sociale wetgeving die volgens onderzoekers tot de meest complexe wetgeving in Europa behoort.

[b]Modulair concept van HR Service Desk Partena bekroond[/b]

Partena werd laureaat in de categorie Beste Sociaal Secretariaat en dankt de bekroning onder meer aan zijn flexibele Service Desk-concept: een Partena-expert begeleidt op afstand bedrijven die geen of een beperkte eigen HR-afdeling hebben, in het voeren van een krachtig en efficiënt personeelsbeheer. Partena neemt de volledige payrolltaken over en biedt vanop afstand antwoorden op vragen die de individuele medewerkers aanbelangen: de loonbrief, vakantiegeld, afwezigheden,… Onze HR-expert verstrekt ook gespecialiseerde ondersteuning aan het management: van wetgeving, advies en rapportering tot HR-communicatie. Het Service Desk-concept kan bovendien modulair worden aangevuld met een aanwezigheid van de Partena-consulent bij de werkgever ter plaatse of punctuele hulp bij dringende HR-taken en belangrijke projecten. Die combinatie levert een dienstverlening op maat op. Met een persoonlijke begeleiding, met oog voor de wisselende behoeften van de klant en regelmatig overleg over HR-procesverbeteringen.

Bernard Hullaert, director services van Partena: “Deze award is een aanmoediging om het partnership met onze klanten verder uit te bouwen en om hen proactief oplossingen op maat voor te stellen. Zo kunnen onze bedrijven zich focussen op hun core business zonder tijd te verliezen aan administratieve rompslomp of aan het ontleden van wetswijzigingen. Procesoptimalisering, expertise en persoonlijke dienstverlening op maat zijn de sleutelwoorden achter dit succesverhaal. Met deze erkenning voelen we ons nog meer gesteund in die visie.”

[b]Over Partena-HDP[/b]

Partena is een HR-dienstverlener met een sterke focus op het ondernemersschap. Wij begeleiden en ondersteunen bedrijfsleiders en HR-managers in alle fases van hun beroepsleven. Bij de oprichting van hun bedrijf, het sociaal statuut van zelfstandigen, het loon- en personeelsbeheer van werknemers en hun kinderbijslag, medische controle bij absenteïsme, opleidingen en seminaries.

Sinds 31 mei 2012, vormen HDP en Partena samen de cluster ondernemingen en ondernemers van de groep Partena, die met 1450 medewerkers ruim 200.000 bedrijven en zelfstandigen bedient.

Meer info op www.hdp.bewww.partena.be

Premium partners