HR Tech

Persberichten

NIEUWS DOOR BEDRIJFNIEUWS DOOR BEDRIJF


Persberichten

Acerta Consult gaat resoluut voor geïntegreerde dienstverlening

18.07.2013 -

[b]Nieuwe directors versterken de managementploeg[/b]

Er waait een nieuwe wind door Acerta Consult. Het directieteam werd recentelijk uitgebreid met twee sterke namen uit de HR-wereld om nog meer op maat ontwikkelde totaaloplossingen tot bij de klant te brengen. Met Brecht Decroos haalt Acerta een topexpert binnen op het vlak van verloning, terwijl Saskia Mermans een juridische veteraan is. Acerta Consult onderlijnt hiermee haar stevige reputatie op het brede terrein van HR-diensten aan bedrijven.

[b][i]Een geïntegreerde aanpak gebundeld voor klanten [/b][/i]

Acerta Consult heeft de voorbije jaren haar sporen verdiend op het vlak van juridisch advies en publicaties, ter beschikking stelling van HR-profielen, business process outsourcing van payroll en administratieve processen, remuneratie-advies, werving & selectie (expertisemerken KERN Selection en Executive Research), learning & development (learning@Acerta en de expertisemerken BCT Coaching & Training en VOCA Training & Consult) en diensten ter ondersteuning van Raden van Bestuur (CORGO). Door de versterking van het directieteam met twee beslagen experten wil Acerta de dienstverlening verder uitbouwen en doen groeien.

Astrid De Lathauwer CEO van Acerta Consult legt uit: “Bij Acerta Consult willen we zo dicht mogelijk bij de wensen en noden van de klant aansluiten. We hebben nu een polyvalent team dat kan inspelen op de specifieke behoeften van klanten om zo nog meer toegevoegde waarde te bieden. In een HR-beleid zijn alle diverse componenten onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het komt erop aan om deze in één geheel te integreren zodat ze in elkaar passen en een antwoord bieden op alle behoeften van de klant op zijn maat. In de toekomst gaan we consistent de diverse expertisevelden inschuiven in elk project zodat we een totaalperspectief kunnen aanbieden aan onze klanten.”

Decroos was voordien Associate Director bij Hudson waar hij gedurende 10 jaar verantwoordelijk was voor strategische HR-consultancy projecten rond verloning en performance management. Mermans heeft eveneens een indrukwekkend parcours afgelegd: zij was Head Legal and Compliance bij Deutsche Bank en daarvoor VP Group Legal, Regulatory & Compliance bij Belgacom. Decroos en Mermans zullen het directieteam bestaande uit Astrid De Lathauwer, Dirk Wijns en Peter Tuybens vervoegen. De nieuwe ploeg zal intens samenwerken om in het brede HR-veld oplossingen te implementeren op maat gesneden van elke organisatie. De kracht van eenieders individuele expertise zal centraal staan in het uitrollen van deze geïntegreerde benadering.

Premium partners