[knowledge & community]
Voor HR en andere professionals betrokken bij people matters

gesponsord bericht

Volgens analysebedrijf Gallup vindt slechts 12% van de werknemers dat hun bedrijf een goed onboarding proces hanteert. Dat kan beter, vinden wij!
 
Hoe je dat best aanpakt? Wij geven je 5 tips om ervoor te zorgen dat jouw (nieuwe) werknemers op een vlotte en fijne manier (her)starten met hun job!

5 tips voor on- en reboarding
Wist je dat dit al kon vanaf 5 minuten per dag? Dat volstaat om de kennis van jouw medewerkers te vergroten. Dat concept heet Mobile Microlearning. Bedrijven zien dit als dé toekomst van learning en verbeteren er hun klantervaring mee, verhogen de betrokkenheid van hun werknemers en zetten het in als ultieme transformatietool. Onze klanten zijn alvast razend enthousiast over de resultaten.
 
Maar niet alleen bedrijven zijn geïnspireerd door microlearning. Ook investeerders zien het immense potentieel.
 
Dat bevestigt onze laatste kapitaalronde ook. Zo haalden we in mei 4 miljoen euro op. Hiermee bouwen we met MobieTrain nog verder aan de beste leerervaring voor werknemers. Niet alleen nationaal, maar ook op wereldvlak. Hoe dat precies verliep, lees je in dit persbericht.

Heb je interesse en wil je meer weten over onze Mobile Microlearning app? En wil je weten hoe we jou kunnen helpen? Contacteer ons door te mailen naar costa@mobietrain.com of boek rechtstreeks een demo en beleef de kracht van MobieTrain in volle actie.

Boek een demo

Premium partners