[knowledge & community]
Voor HR en andere professionals betrokken bij people matters

gesponsord bericht

De magische woorden zijn employer brandingHelaas bestaat er geen “magic bullet” die al jouw problemen oplost en tientallen kandidaten laat solliciteren, maar employer branding zijn wel de magische woorden.

Bedrijven die employer branding strategisch nadenken over hun troeven, daar consequent naar handelen en daar over communiceren plukken daar de vruchten van. Juist omdat de ROI van employer branding gigantisch hoog is.

Maar om hier in te slagen is er een professionele omkadering nodig en hier komt de strafste employer branding opleiding in België Thribebuilders bij kijken.

Thribebuilders is een 5-daagse opleiding/belevinig waar de employer branding experten van Branded.Careers HR-professionals (zoals jij!) next level laten gaan in hun HR-strategie

HR neem jouw verantwoordelijkheid op

Maar ben jij, als HR-professional, momenteel wel strategisch onderdeel van het bedrijf? Mag je mee vergaderen? Of ben je een punt op de agenda?

Tegenwoordig zijn HR-professionals druk bezig met allerlei dingen, maar vaak te weinig met die dingen waar ze écht het verschil kunnen maken. Namelijk het enige onderscheidende vermogen van een bedrijf zijnde de mensen.

Is het niet de verantwoordelijkheid van HR om iedereen met plezier naar het werk te laten kom, zodat hij/zij kan doen wat hij/zij graag doet en uiteindelijk niets te kort komt op het werk.

Maar op één of andere manier is het eenvoudiger om je te verschuilen achter de berg werk die op je bureau ligt, dan je verantwoordelijkheid op te nemen.

Behalve voor Thribe Builders. Een Thribe Builders maakt samen met de medewerkers van zijn/haar bedrijf een thribe op basis van gedeelde interesses, een gealigneerde cultuur en manier van communiceren waarbij men voor elkaar door het vuur durven te gaan. In andere woorden: iedereen wil werken bij dat bedrijf.

5 redenen waarom je een Thribebuilder wil zijn

     1. Een thribe krijgt continu instroom van het juiste talent.
    2. Een thribe verhoogt de productiviteit & omzet van de KMO.
    3. HR moet strategisch onderdeel zijn van de groei.
    4. De ROI van employer branding is hoog.
    5. De functie van HR moet opnieuw worden uitgevonden.

We zouden Branded.Careers niet zijn als we er geen extra reden aan zouden toevoegen: het maak je job veel leuker.

Uiteindelijk willen we allemaal met glimlach naar het werk gaan, toch? Daarom voorzien we tijdens de 5-daagse opleiding evenveel “experiences”.

Ben je benieuwd wat Thribe Builders voor jou kan betekenen? Kom dan naar één van onze gratis seminars

Premium partners